Τρόποι πληρωμής

Οι αγορές σας μέσω του www.leondasgas.gr μπορούν να πληρωθούν με τους παρακάτω τρόπους.

1) Αντικαταβολή 
Η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Το δέμα έρχεται στην πόρτα σας ή σε κοντινή speedex της περιοχής σας και πληρώνεται το συνολικό ποσό στον courier.

2) Με μετρητά μόνο στην έδρα του καταστήματος (Λεωφ. Θηβών 298 , Αιγάλεω)

3)Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, η αγορά στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται με τη διαμεσολάβηση του συστήματος της τράπεζας Πειραιώς. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ο πελάτης επιλέξει τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει και δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής, το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα στέλνει τον πελάτη στην ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας Πειραιώς (με πιστοποιημένη πράσινη σήμανση στην αρχή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης) για να ολοκληρώσει την αγορά του με την καταχώριση των στοιχείων της τραπεζικής κάρτας του, ώστε να γίνει η κατάλληλη χρέωση.

Ως εκ τούτου, τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας του πελάτη σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και η ασφάλεια των ευαίσθητων τραπεζικών δεδομένων του πελάτη εξαρτάται αποκλειστικά από το σύστημα διαδικτυακών συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς  και τον προσωπικό υπολογιστή του πελάτη.

4) Μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Πραγματοποιείτε την πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είτε μέσω webbanking στην συνεργαζόμενη τράπεζα

Εθνική Τράπεζα 

iban: GR7001107090000070900400022

Όνομα δικαιούχου: ΜΠΟΡΟΣ ΕΛΛΗ ΜΠΡΟΥΝΙΛΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που γίνεται έμβασμα από διαφορετική τράπεζα τα έξοδα πρέπει να βαραίνουν τον εντολέα (πελάτη) και όχι επιμερισμός (sha) .

Σε διαφορετική περίπτωση δημιουργείται πρόβλημα στην εκτέλεση της παραγγελίας.